Följ VisitNorway

Alpina Skeikampen lockar med gratis skidskola för barn

Pressmeddelande   •   Okt 18, 2010 13:16 CEST

Familjevänliga skidorten Skeikampen i Lillehammerområdet bjuder alla barn upp till och med sex år på liftkort, skidskola och hyrskidor under utvalda vinterveckor.

Skeikampen, som har elva liftar och 17 nedfarter, erbjuder även kvällsskidåkning tre dagar i veckan under högsäsong.  Hela fem nedfarter och tre liftar står öppna för kvällsbesökarna.

Skeikampen har under de senaste åren investerat närmare 50 milj kr i skidanläggningen, i form av nya lägenheter, fler snökanoner samt nya pister och liftar.

I planerna för framtiden ingår att skapa ett bilfritt skidcentrum, med små butiker och restauranger.

Här får även längdåkarna sitt lystmäte. Skeikampen Resort erbjuder totalt ett 22 mil långt spårnät, som är länkat med Peer Gynt Skiregion och grannorten Kvitfjell. Tillsammans ger det en total spårlängd på närmare 60 mil. Skidskoleerbjudandet gäller fram till 31 oktober 2010.

 www.skeikampen.no

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.