Följ VisitNorway

Alta ska sälja norsk turism

Pressmeddelande   •   Mar 21, 2014 11:54 CET

Snart drar årets upplaga av Norwegian Travel workshop (NTW) igång och i år står Alta i Nordnorge som värd för workshopen.

Norwegian Travel Workshop (NTW) är den viktigaste arenan för norsk turism och reseliv och under några hektiska dagar arrangeras totalt 8000 förhandlingsmöten mellan norska reselivsaktörer och utländska köpare.

I år är det Alta i Nordnorge som kommer att stå som värd-destionation för arrangemanget och utöver workshopen kommer Alta att bjuda gästerna på arktiska upplevelser och mattraditioner. Den 31 mars till 3 april kommer totalt 300 utländska researrangörer från 27 olika länder att uppleva den vackra staden i Arktis.

Norwegian Travel Workshop (NTW) är ett viktigt och årligt återkommande event för norska och utländska reselivsaktörer. För de deltagande aktörerna ges bra möjligheter för relationsbyggande och direkta förhandlingar, så att försäljningen av norska reselivsprodukter upprätthålls, förnyas och utveckals.

– Norska reselivsupplevelser är i världsklass. Vi önskar att fler utländska researrangörer ska få upp ögonen för allt vad Norge har att erbjuda. Vi anser att Alta kommer att marknadsföra Norge på ett fantastiskt sätt och inspirera till goda förhandlingar och ny entusiasm inför kommande turistsäsong,
säger Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge (Visit Norway).

Fakta om Norwegian Travel Workshop: 

  • Norwegian Travel Workshop (NTW) är Norges turism och reselivs viktigste mötesplats i Norge och arrangeras årligen av Innovasjon Norge i samarbete med den lokala destionationen.
  • NTW är en workshop med över 8000 förhandsbokade möten mellan ca 300 utländska researrangörer från 27 nationer och 274 norska säljare (2014).
  • 2014 års workshop blir det 42a NTW som arrangeras.
  • Årets värddestionation är Alta i Nordnorge.

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.