Följ VisitNorway

Vinternyheter från Skeikampen: Gratis skidskola och hyrskidor till alla barn

Pressmeddelande   •   Okt 11, 2012 08:56 CEST

Familjevänliga skidorten Skeikampen i Lillehammerområdet bjuder alla barn upp till och med sex år på liftkort, skidskola och hyrskidor vid tidig bokning under utvalda vinterveckor. Skeikampen, som har elva liftar och 17 nedfarter och nydesignad terrängpark, erbjuder även kvällsskidåkning.

Skeikampen har under de senaste åren investerat närmare 50 milj kr i skidanläggningen, i form av nya lägenheter, fler snökanoner samt nya pister och liftar.

I slutet av oktober är det premiär för Skeikampens nya längdskidspår, som ska gå från Skidtorget och vidare längs den nedre sidan av Skeikampen Fjellandsby. Goda snöförhållanden garanteras, med snökanoner längs spåret.

För här får även längdåkarna sitt lystmäte. Skeikampen Resort lockar med ett 22 mil långt spårnät, som är länkat med Peer Gynt Skiregion och grannorten Kvitfjell. Tillsammans ger det en total spårlängd på närmare 60 mil.

Det är också premiär i vinter för Skeikampens nya matkoncept, med fokus på lokala råvaror. Dessutom öppnar ett nytt bageri med dansk prägel i i Välkomstcentret.

www.skeikampen.no

 

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.