Följ VisitNorway

Billigt sportlov på Norges största skiddestination Hafjell-Kvitfjell

Pressmeddelande   •   Dec 17, 2013 13:52 CET

En sportlovsvecka utan liftköer, mycket skidåkning för pengarna och backar för hela familjen låter kanske för bra för att vara sant, men det är det inte. Norges största skiddestination Hafjell-Kvitfjell kan erbjuda just detta under sportlovet, medan de svenska backarna är belamrade med både folk och dyra priser.

I Norge hittar du kvalitetskidåkning av sällan skådad klass. På skiddestinationen Hafjell-Kvitfjell finns det dessutom något för de allra minsta och uppåt. Det är inte utan anledning som det är landets största skiddestination. Vecka nio behöver du inte bara nöja dig med fina pister, det finns dessutom gott om plats i backarna, inga liftköer – och allt till ett litet pris.

Något av det allra bästa med sportlovet är nämligen att svenskar och norrmän inte firar det samma vecka.
– Vecka nio kan du räkna med att du slipper både folkstockning och höga priser i Norge, för då jobbar alla norrmän. För en barnfamilj kan veckan i Norge bli mycket billigare än om de spenderar den i svenska fjällen som då har högsäsong, säger Per-Anders Evelind på Nordresor.

Han berättar att en annan anledning att välja Norge helt enkelt är skidåkningen. Vårt grannland har pister i världsklass.
– Skidkvaliteten är svårslagen i Norge. I Hafjell finns exempelvis Nordens längsta backe, som är sju kilometer lång. Mycket skidåkning för pengarna, med andra ord.

För mer information, vänligen kontakta: 
Annica Sundström
MANDEL

Email: as@mandel-consulting.com
Tel: +46 (0)8 222 022

Jordi Somers 

Alpinco

Director of international sales

Email: jordi@alpinco.no
Tel: +47 92 03 89 81


För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.