Följ VisitNorway

Expressbuss från Oslo till största fallhöjden i Skandinavien

Pressmeddelande   •   Feb 15, 2012 08:38 CET

Nu kan du ta Norefjellekspressen från Oslo till alpinanläggningen med Skandinaviens största fallhöjd – hela 1 010 meter – och med gott om snö i pisterna. 24 nedfarter och 13 liftar gör Norefjell skisenter till en av de största anläggningarna nära Oslo. Bussresan tar knappt två timmar och kostar 495 nok inklusive liftkort. Avgångar varje lördag och söndag 08.30 från Oslo, med retur 16.00.

Quality Spa & Resort Norefjell, som ligger på 800 meters höjd, erbjuder dessutom boende och tvådagars liftkort från 1 750 nok.

Det spektakulära hotellet utsågs i höstas, för andra året i rad, till Norges bästa sparesort.

Anläggningens hälsospa har både ute- och inneavdelning, med pool,  jacuzzi och ett stort fitness-center. De alpina pisterna ligger bara ett par stavtag från hotellet.

Norefjell är också en populär längddestination, där man som gäst på hotellet kan glida direkt ut i spåren.

www.norefjellsparesort.no

www.norefjellekspressen.no

www.norefjell.com

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.