Följ VisitNorway

Kulturfestival med Norge tema

Pressmeddelande   •   Aug 15, 2011 16:33 CEST

I morgon invigs Kulturfestivalen i Stockholm. Årets festival har tema Norge och bjuder på en kavalkad av norska artister, filmer och musik på olika platser i city mellan den 16 - 21 augusti.

Visitnorway hyllar Norge genom en fotoutställning ”Norway. Power by Nature” i passagen mellan Sergels torg och Brunkebergstorg. Tanken med utställningen är att visa vårt vackra grannland mitt i Stockholmsbetongen. Låta de som passerar förbi få en inblick i vad den norska naturen kan erbjuda.

Utställningen är ett resultat av fotografen Daniel Ohlssons många resor i Norge, där han har fångat bergen, fjordarna och glaciärerna, men även staden och människorna genom sin fotolins. Hans bilder visar motiv från den karja vildmarken i Svalbard till det frodiga landskapet i Fjordarna, citylivet i Oslo kontra stillheten under en höstvandring i Valdres.

Fotoutställningen kommer att visas under hela kulturfestivalen vid Kulturhusets entré i passagen mellan Sergels torg och Brunkebergstorg.

Länkar:

www.kulturfestivalen.stockholm.se

www.visitnorway.se

Fotoutställning:

http://kulturfestivalen.stockholm.se/about_us.php?TID=70

 

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.