Följ VisitNorway

Lansering av nytt Äventyrsmagasin

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2013 07:32 CEST

I dag är det premiär för Norges nya Äventyrsmagasin Landet Äventyr. Magasinet är skapat för att inspirera till en mer aktiv semester i Norge och innehåller en rad artiklar om hisnande vandringsleder, avslöjanden om Norges bästa fiskevatten och tips på adrenalinfylld downhillcykling.

– Många vill gärna vara mer aktiva på sin semester, att vandra och cykla på vackra leder, paddla på en fjord eller fiska upp dagens middag tillsammans med sina barn. Men alla vet kanske inte vart man gör det bäst, säger Caroline Lundkvist projektledare på Visitnorway. Det här magasinet är tänkt att visa vilka möjligheter som finns i och tipsa om de bästa sommaräventyren.

Norge har äventyr för alla åldrar och smaker och i magasinet kan man läsa om känslan att vandra på kammen över Besseggen eller njuta en höstvandring i Valdres. Här finns tips om familjens sommaräventyr och recept på Paolo Robertos bästa matsäck. För den som önskar att få ut mer av sin cykelsemester visar fotograf Mattias Fredriksson på en hisnande bildkavalkad från dirt- och downhilläventyr i Hafjell och William Faulds, programledare för TV programmet ”Fiske”, ger de bästa tipsen om fiske i norska älvar.

Magasinet kommer bara att finnas online och kan laddas ner på visitnorway.se. Tanken med magasinet är att nå ut till friluftsintresserade, men i ett nytt format än visitnorways vanliga kataloger.

LÄS MAGASINET Landet Äventyr

 

Visitnorway.se/vandring

Visitnorway.se/cykling

Visitnorway.se/fiske

 


 

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.