Följ VisitNorway

Lillehammer Ski Resort: fem skidorter på ett liftkort

Pressmeddelande   •   Okt 22, 2010 13:43 CEST

Ett par timmars bilfärd norrut från Oslo Gardermoen finner du fem häftiga skidorter, varav två med olympisk status. Det handlar om Lillehammer Ski Resorts, som erbjuder alpin åkning på alla destinationer med ett liftkort med 93 backar, 45 liftar och 117 km sammanlagd pistlängd. Dessutom bjuder regionen på hela 200 mil med väl preparerade längdskidspår.

Destinationerna som ingår i Lillehammer Ski Resort är Hafjell med riktigt långa backar och Kvitfjell med imponerande fallhöjd, högfjällsorterna i Gålå och Skeikampen, samt den lite mindre familjeorten i  Sjusjøen. Under januari och början av februari har anläggningarna dessutom lockpriser på både boende och liftkort.

www.lsr.no

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen och Trondheim som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.