Följ VisitNorway

New York Times på låg budget i Oslo

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2012 09:55 CEST

Visst går det att spendera en weekend i Oslo med en budget på endast 100 amerikanska dollar. Det visar journalisten Seth Kugel på ansedda New York Times i ett sommarreportage. Ha n reste dit med bilden av Oslo som en av världens dyraste huvudstäder, men lyckades över förväntan  hålla budgeten -  med 15 norska kronor kvar på söndag förmiddag.

Den tre dagar långa vistelsen blev klart angenäm med gratis tältcamping på Langoyene och en vegetarisk lunchbuffet för hundra norska kronor på restaurang Vega som absoluta höjdare.

En picknick i Slottsparken, skulturerna i Vigelandsparken och ett besök på både Vikingamuseet, Nationalteatern och Oslos nya operahus hann New York Times journalist också med. Och en drink på en av Oslos bästa cocktailbarer – Bar Boca i Grünerløkka.

www.newyorktimes.com

www.visitoslo.com

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.