Följ VisitNorway

Nordnorges metropol Tromsö– Äventyr mitt i city

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2013 08:15 CET

Få platser ger dig så mycket vinter som nordligaste Norge gör och Tromsö är den perfekta utgångspunkten för säsongens äventyr. Staden är en metropol i miniformat och en av de största städerna i världen norr om norra polcirkeln, alldeles vid gränsen till vildmarken.

Här finns allt man kan tänkas vilja hitta på i de resliga fjällen, samtidigt som staden bjuder på shopping, julmarknader och uteliv. Allt till en kuliss av norrsken såklart. I år gör man det dessutom extra enkelt för turisten som vill se sig om i området. Mellan november och mars kan man följa med på turer som utgår från Tromsö city center, på antingen längdskidor eller snöskor.

Det är lämpliga turer för den som aldrig har testat förut och vill bli mer bekant med Tromsös vackra natur. Om du hellre vill satsa på sightseeing kanske världens nordligaste golfbana eller världens nordligaste katedral kan passa.

 

Tromsö Outdoor


 


  

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.