Följ VisitNorway

Norwegian Travel Workshop – En viktig säljsarena för norsk turism

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2015 10:41 CET

Norwegian Travel Workshop är den viktigaste mötesplatsen för turism och reseupplevelser i Norge. Arrangemanget innebär en unik möjlighet för Norge att marknadsföra sig direkt till mer än 700 researrangörer. I år äger NTW rum i Hamar, söder om Lillehammer, den 27 till 30 april.

För det 43:e året i rad arrangeras Norwegian Travel Workshop (NTW), där besökarna träffar cirka 350 leverantörer av norska reseupplevelser. Under tre hektiska dagar äger 8000 förhandlingsmöten rum mellan norska reseleverantörer och utländska researrangörer från 27 olika länder.

700 researrangörer
Deltagandet i NTW tillåter direkta förhandlingar och relationsbyggande, vilket gör att försäljningen av norska reseprodukter underhålls, förnyas och utökas. Alla möten sker i form av en workshop, det vill säga effektiva möten på cirka 20 minuter per möte. Det är en unik möjlighet för Norge att marknadsföra sig direkt till mer än 700 researrangörer, både norska leverantörer och researrangörer/agenter från världen över.Årets NTW äger rum i staden Hamar som bjuder på ettvarierat kulturliv och många historiska landmärken. Utöver workshopen erbjuds ett antal ”Fam trips” – det vill säga studieresor där man får en chans att upptäcka nya och oanade sidor av Norge som turistland.

Fakta om NTW:

 • Norwegian Travel Workshop (NTW) är turismen viktigaste mötesplats och anordnas årligen av Innovasjon Norge, i samarbete med lokala destinationer.
 • NTW innehåller över 8000 förbokade möten mellan cirka 300 utländska researrangörer från 27 nationer och 274 norska säljare (2014 års siffror).
 • Arrangemanget blir nummer 43 i ordningen i år.
 • För mer information och bilder:

  Caroline Lundkvist
  Pressansvarig
  Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
  Tel: +46 8 791 83 00


  Visitnorway/Innovasjon Norge
  Box 3363
  103 67 Stockholm

  Pressrum Visitnorway och Newsdesk

  VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

  Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
  Du hittar också mer information på Visitnorway.com

  Bifogade filer

  PDF-dokument

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.