Följ VisitNorway

Skidförbund väljer Oslonära Norefjell

Pressmeddelande   •   Dec 18, 2012 09:00 CET

Norges skiforbund väljer alpina och Oslonära Norefjell och har ingått ett samarbetsavtal med Quality Spa & Resort Norefjell för de kommande fyra åren.

Norefjell passar perfekt för att samla alla skiddiscipliner på ett och samma ställe, med sin närhet till både Oslo och Gardermoen, menar skipresident Erik Røste. Dessutom finns både spår och backar i direkt anslutning till hotellet, som ligger på 800 meters höjd.

Norefjell lockar med Skandinaviens största fallhöjd – hela 1 010 meter. 28 nedfarter och 13 liftar gör Norefjell skisenter till en av de största anläggningarna nära Oslo. Det tar knappt två timmar att köra hit med bil från den norska huvudstaden. Dessutom finns här mer än tio mil längdskidspår.

Quality Spa & Resort Norefjell har dessutom utsetts till Norges bästa sparesort.

www.norefjellsparesort.no

www.norefjell.com

www.skiforbundet.no


För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.