Följ VisitNorway

Snökanonerna körs för fullt i Kvitfjell

Pressmeddelande   •   Okt 20, 2010 09:45 CEST

Nu har snön kommit till alpina Kvitfjell i Lillehammerområdet. Under den gångna helgen gick snökanonerna för fullt, som resulterade i en fullt åkbar ”minipist” måndag morgon.

Från och med i dag onsdag visar prognosen på fortsatt kallt och stabilt väder med snöfall, vilket ger goda möjligheter till säsongsöppning för skidområdet redan den 30 oktober.

Kvitfjell lockar med 25 nedfarter, elva liftar och drygt tusen meters fallhöjd. Det går att ta tåget från Oslo ända fram till en av stolliftarna, som raskt tar dig upp på högre höjder.

 www.facebook.com/kvitfjell

www.kvitfjell.no

 

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.