Följ VisitNorway

Succé för Norwegian Travel Workshop

Pressmeddelande   •   Maj 08, 2015 08:03 CEST

Den norska resebranschen sålde Norgeresor och logi för över två miljarder kronor inför år 2016, i samband med Norwegian Travel Workshop, NTW, i Hamar norr om Oslo. Under tre hektiska säljdagar i slutet av april träffade närmare 300 researrangörer från hela världen över 260 norska reseproducenter.

NTW arrangerades för 43:e året i rad av Innovasjon Norge, detta år tillsammans med Hamarregionen Reiseliv, och är norsk turistnärings viktigaste mötesplats.

Här hölls över 8 000 förbokade möten med researrangörer från närmare 30 länder, bland annat nya NTW-besökare från Indien och Israel.

Utöver workshopen arrangerades även flera studieresor, där besökarna fick en chans att upptäcka nya och oanade sidor av Norge som turistland.

-Att koppla ihop utländska researrangörer med norska destinationer, produkter och reseföretag är en prioriterad och viktig uppgift för Innovasjon Norge/VisitNorway. Det är viktigt att den här typen av arena finns, där utländska turoperatörer kan förhandla, knyta kontakter och inte minst utveckla nya produkter, säger en nöjd Robert Nygårdhs marknadschef på Innovasjon Norge/VisitNorway.

För Johanna Heinrich på Sverigebaserade ”8Seasons4Woman” är NTW en viktig mötesplats, där företaget får bra förutsättningar att lägga grunden för kommande års Norgesatsning.

-Vi har mött nya spännande arrangörer och regioner, och samtidigt fått chansen att följa med på inspirerande visningsresor både före och efter workshopdagarna.

Bodö blir nästa års värdskapsstad för Norwegian Travel Workshop, som hålls 11-13 april 2016.

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.