Följ VisitNorway

Tryvann vinterpark bygger ut för 200 milj kr

Pressmeddelande   •   Feb 17, 2010 15:16 CET

Tryvann vinterpark – Oslos alpina skidanläggning på toppen av Holmenkollen– bygger ut och moderniserar inför kommande år. Kostnaden för projektet, som innebär både nya liftar, pister och snökanoner, beräknas hamna på 200 miljoner kr. En av de största alpina satsningarna i landet.

Och Tryvann är den av Norges alpina anläggningar som haft starkast tillväxt under de sista åren, tillsammans med Kvitfjell i Lillehammer-området.

I dag erbjuder Tryvann skidåkarna 14 pister, sju liftar och en högsta fallhöjd på 290 meter. Tack vare att anläggningen ligger på 500 meters höjd  räcker skidsäsongen normalt länge, från december till april.

www.tryvann.no

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 02
Mobil: +46 704 716 407

Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.