Följ VisitNorway

Vinternyheter från Hafjell som satsar på barnfamiljerna

Pressmeddelande   •   Okt 10, 2012 08:30 CEST

Ta Gondolen till ett av Norges mest populära skidområden på Mosertoppen i Hafjell, med uppgraderat barnområde.

Destinationen satsar stort på familjerna inför kommande skidsäsong och öppnar denna vinter en ny restaurang med 230 sittplatser vid toppstationen.

Restaurangen, som har en spektakulär arkitektur, bjuder på unika vyer och en bred meny med både lokala maträtter och ”cross-over”

Ny lockande teknik ger dig som skidåkare möjlighet att köra duell/parallellslalom med kompisarna i ”SkiMovie-backen” och få åket filmat. Du kan också genom ditt liftkort se hur mycket du har kört på en dag, i form av antal km, nedfarter och höjdmeter.

Årets nyhet för längdåkarna är en förlängning av Mosertoppens elljusspår, med både klassiskt och skejting, med belysning ända fram till elva på kvällen. Elljusspåret har dessutom förbindelse med närmare 30 mil längdskidspår i närområdet

Från början av november till slutet av april erbjuder Hafjell 17 liftar, 31 pister för både nybörjare och proffs, terrängpark för de äventyrslystna samt lekområde för de allra yngsta barnen med möjlighet till barnpassning.

Liftkort finns att löpa online, med rabatterade priser.

www.hafjell.no

www.hafjellparken.no

För mer information och bilder:

Caroline Lundkvist
Pressansvarig
Email: caroline.lundkvist@innovasjonnorge.no
Tel: +46 8 791 83 00


Visitnorway/Innovasjon Norge
Box 3363
103 67 Stockholm

Pressrum Visitnorway och Newsdesk

VisitNorways främsta uppgift är att informera och marknadsföra Norge som turistland. Våra satsningområden är sommarturism inom bla tema vandring och fiske, vinterresandet i form av alpin skidåkning, längdskidåkning samt norska vinterupplevelser som späckhuggarsafari, hundspann, norrsken och Hurtigruten. Vi jobbar även mycket med de främsta norska städerna Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger som weekendresmål samt hela Norge som mötes och konferensland.

Är du intresserad av Norge är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du hittar också mer information på Visitnorway.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.